Τρόποι αποστολής

Το Sofiafilippa.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Έχουμε διαμορφώσει την πολιτική μας σχετικά με την αποστολή εμπορευμάτων όσον το δυνατό πιο δίκαια.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1 – 2 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την ύπαρξη και τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί e-mail επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

Αποστολή – Παράδοση Παραγγελιών (Προϊόντων)

Η αποστολή των παραγγελιών σας γίνετε από την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex (2109713111) ελάχιστα μεταφορικά 5 €

Τα προιόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με όλους τους τροπους μεταφοράς (courier, ταχυδρομείο,μεταφορικές εταιρείες) καί εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που επιθυμεί ο πελάτης.

Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ονομαστική παραγγελία το προιόν που επιθυμείτε καί περάσετε από το κατάστημα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα. To Sofiafilippa.gr λειτουργεί αποκλειστικά ώς ηλεκτρονικό κατάστημα καί η φυσική μας έδρα ώς σημείο εξυπηρέτησης.

Κανένα προϊόν δεν δεσμεύετε χωρίς ονομαστική παραγγελία.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς καί να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.

X